YBell Neo-Serien

599,00 kr. - 999,00 kr.
YBell Neo-Serien

YBell NEO er fantastisk til højintensiv intervaltræning (HIIT). YBell er kompakt, transportabel og designet for Every Body!

Vægtbelastning fra 4.5 - 12 kg.

Se også YBell Pro og Arc-serien.YBell Neo er yderst velegnet til:

Intervaltræning, funktionel træning, styrketræning og yoga.

Prisvindende design

Efter at have gennemgået tusindvis af forskellige produkter, var der kun ganske få håndvægte, som kunne placeres under ”Women’s Health Magazine” og ”Men’s Health Magazine” i kategorien bedste håndvægte til hjemmebrug, og vi er glade for at kunne fortælle, at YBell lå helt i toppen.

Den mest alsidige vægt

YBell-håndvægte fra Neo-serien bliver af utallige brugere opfattet som de bedst egnede til hjemmetræning. Udover funktionen som håndvægt, fungerer YBell også som kettlebell, medicinbold og push-up håndtag. Med YBell Neo skifter du redskab, når du skifter greb. Ved at skifte dit greb om YBell Neo, forskydes vægtfordelingen og forvandler den fra ét redskab til et andet. På jagt efter de bedste håndvægte til hjemmetræning? Du behøver ikke lede mere – Ybell Neo er din alt-i-én-løsning.

Dumbbell -

Midtergreb

Håndvægten er bredt anerkendt som frivægtsudstyr til hjemmetræningsbrug. Med et solidt greb i YBells midterhåndtag, fordeles vægten jævnt rundt om hånden, således at YBell fungerer som en klassisk håndvægt.

Medicinbold dobbeltgreb -

Undergreb & Dobbeltgreb

Hvis man taler om det bedste frivægtsudstyr til hjemmebrug, må man nødvendigvis også tale om medicinbolde med dobbeltgreb til styrketræning af stort set alle muskelgrupper. Med begge hænder i et undergreb i YBells yderhåndtag, har du hvad der svarer til en medicinbold.

Kettlebell -

Ydergreb

Ved et greb i et hvilket som helst af de tre yderhåndtag i YBell, fordeles vægten til bunden, hvilket omdanner YBell til en kettlebell. Kettlebells opfattes af nogen som det bedste frivægtsudstyr, man kan anskaffe sig til hjemmetræningsbrug. Men hvorfor nøjes med en kettlebell, når du kan få mere?

Push-Up Stand -

Topgreb

Sidst, men ikke mindst, bliver push-up håndtag også anset som noget af det bedste frivægtsudstyr til hjemmetræning. Dog kan du ikke udføre andet end push-ups med dem. Med YBell forholder det sig anderledes: placer to af dem på gulvet, så deres brede base giver god støtte og sikrer, at dine push-ups bliver udført både sikkert og effektivt. Dine YBells mødekommer samtidigt andre træningsøvelser såsom renegate rows og sideplanke med rotation.

YBell Workouts

Uanset om du er derhjemme, i træningscentret eller på vej fra a til b, har vi et omfattende kartotek af træningsøvelser, som du kan tilgå til hver en tid. Hvis du bruger dine YBell håndvægte derhjemme, skulle du prøve at besøge vores YouTube-kanal (@ybellfitness) eller Instagram (@ybellfitness), hvor du kan finde unikke, kreative workouts, som er delt af YBell-brugere. Ønsker du lidt mere struktur på din træning og gerne vil følge en træningsplan, kan det anbefales at bruge YBell fitnessappen, som er tilgængelig for både iOS og Android. Appen indeholder gratis træningsøvelser og over 16 ugers skræddersyede workouts fra YBells idémand og grundlægger, Az!