YBell Pro-serien

799,00 kr. - 1.699,00 kr.
YBell Pro-serien

Introduktion af multi-prisvindende YBell Neos ”storebror”: Bygget til at holde og udholde de hårdeste betingelser af de stærkeste brugere.
Vægtbelastning fra 14 - 20 kg.

Se også YBell Neo og Arc-serien.YBell Pro er yderst velegnet til:

Styrketræning, Intervaltræning og funktionel træning.

Prisvindende design

Efter at have gennemgået tusindvis af forskellige produkter, var der kun ganske få håndvægte, som kunne placeres under ”Women’s Health Magazine” og ”Men’s Health Magazine” i kategorien bedste håndvægte til hjemmebrug, og vi er glade for at kunne fortælle, at YBell lå helt i toppen.

Den mest alsidige vægt

4-i-1 YBell bliver opfattet som det bedste kettlebell-alternativ, og det er der flere årsager til. I stedet for kun at have traditionelle pulverlakerede kettlebells, efterligner YBell den klassiske håndvægt, medicinbold med dobbeltgreb og push-up håndtag. Med YBell skifter du redskab, når du skifter greb. Ved at skifte dit greb om YBell, forskydes vægtfordelingen og forvandler den fra ét redskab til et andet.

Dumbbell -

Midtergreb

Med et greb i YBells midterhåndtag, fordeles vægten jævnt, således at YBell kommer til at fungere præcis som en klassisk kettlebell. YBell er multifunktionel, da du udover at bruge den som kettlebell, også kan udføre standard håndvægtsøvelser som f.eks. bicep-curls, skulderpres, etc.

Double Grip Medicine Ball -

Undergreb & Dobbeltgreb

Udover at være det bedste kettlebell-begyndersæt, udnytter YBell flere greb og kan fungere som medicinbold med begge hænder i et undergreb.

Kettlebell -

Udergreb

Ved et greb i et hvilket som helst af de tre yderhåndtag i YBell, fordeles vægten til bunden, hvilket omdanner YBell til en kettlebell. Kettlebells opfattes af nogen som det bedste frivægtsudstyr, man kan anskaffe sig til hjemmetræningsbrug. Men hvorfor nøjes med en kettlebell, når du kan få mere?

Push-Up håndtag - Topgreb

YBells design har en langt bredere base i sammenligning med andre kettlebells. Det giver mere stabilitet ved gulvøvelser og øger range of motion.

YBell Workouts

Uanset om du er derhjemme, i træningscentret eller på vej fra a til b, har vi et omfattende kartotek af træningsøvelser, som du kan tilgå til hver en tid. Hvis du bruger dine YBell håndvægte derhjemme, skulle du prøve at besøge vores YouTube-kanal (@ybellfitness) eller Instagram (@ybellfitness), hvor du kan finde unikke, kreative workouts, som er delt af YBell-brugere. Ønsker du lidt mere struktur på din træning og gerne vil følge en træningsplan, kan det anbefales at bruge YBell fitnessappen, som er tilgængelig for både iOS og Android. Appen indeholder gratis træningsøvelser og over 16 ugers skræddersyede workouts fra YBells idémand og grundlægger, Az!